Συντάκτες από το Έθνος

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

Μαγγίνας: Aσφάλισε την κόρη του στον ΟΤΕ


Την ίδια ημέρα που ο Β. Μαγγίνας κατέθετε τις προτάσεις για αύξηση ορίων ηλικίας και μείωση συντάξεων, η κόρη του έπαιρνε έγκριση πρόσληψης στον ΟΤΕ


Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του συναδέλφου Πέτρου Παπαβασιλείου στο Εθνος


Παρότι στην (πολιτική) καθημερινότητά του ο Βασίλης Μαγγίνας προβάλλει το προφίλ του άκαμπτου πολιτικού, εκτός Βουλής ο υπουργός Απασχόλησης φαίνεται ότι εμφανίζει πολύ πιο ήπιες και καταδεκτικές συμπεριφορές, ιδίως όταν πρόκειται για την επαγγελματική αποκατάσταση συγγενικών του προσώπων (α βαθμού).

Ο ένθερμος θιασώτης του εξορθολογισμού του συνταξιοδοτικού συστήματος, μέσω της άρσης των «παραλογισμών και των αδικιών», εφαρμόζοντας πιστά τις πρωθυπουργικές ρήσεις περί «σεμνότητας και ταπεινότητας», διόρισε την κόρη του στη Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας του ΟΤΕ παρέχοντάς της τη δυνατότητα να καταγράψει πολύτιμα μόρια προϋπηρεσίας με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ.

Η συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ στο "Εθνος"
Οι αποδείξεις της πρόσληψης

3 σχόλια:

  • ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALTER Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΟΡΦΑΝΟ-ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ-ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ ΗΤΑΝΕ.

    Από Anonymous Ανώνυμος, Τη 29 Νοεμβρίου 2007 στις 8:37 μ.μ.  

  • ok συνάδελφοι!
    Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, καλές είναι οι αναρτήσεις που αφορούν στα πρωτοσέλιδα του "Ε"...αλλά για τα ουσιαστικά προβλήματα που κοχλάζουν στο καζάνι της Μπενάκη πρόκειται ποτέ να μιλήσει κανείς;Διότι καλώς ή κακώς, εφημερίδα διαβάζουμε όλoι.Το τι γίνεται εδωμέσα θέλουμε να ξέρουμε..γιατί η παραπληροφόρηση και η "ραδιο αρβύλλα"πάει και'ρχεται και δυστυχώς η εμπειρία έχει αποδείξει οτι αυτός ο τρόπος "ενημέρωσης" δεν είναι και ο καλύτερος. Sorry για τον τρόπο μου, απλά αναρρωτιέμαι ποιά είναι η ουσιαστικλη χρησιμότητα ενός blog.

    Από Anonymous Ανώνυμος, Τη 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:46 μ.μ.  

  • Δίκιο έχεις σαχλή. Κάνε την αρχή να μας λές το τι γίνεται στο καζάνι της Μπενάκη για να μάθουμε κι εμείς, γιατί έχει διαφορετικούς ορόφους και γωνίες. Σε περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ανοίξεις τη συζήτηση που προτείνεις κάνοντας το πρώτο βήμα.

    Από Anonymous Ανώνυμος, Τη 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 8:44 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]



<< Αρχική σελίδα