Συντάκτες από το Έθνος

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

Προτάσεις Συντακτών Εθνους στο Μικτό



Αγαπητοί συνάδελφοι,
  1. κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέλευσης των συντακτών του ΕΘΝΟΥΣ-ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ οι συνάδελφοι έκαναν προτάσεις για την μορφή των αγωνιστικών μας κινητοποιησεων για το ασφαλιστικό,οι οποίες είναι οι παρακάτω:
  2. Οι δύο εικοσιτετράωρες απεργίες κρίθηκαν ως χλιαρή αντιμετώπιση του προβλήματος και προτείνεται το ελάχιστο, άλλη μία απεργία, μεταξύ 27ης Νοεμβρίου και 12ης Δεκεμβρίου.
    Επιπλέον προτείνεται να αποφασιστούν, μαζί με το διασωματειακό, 48ωρες επαναλαμβανόμενες.
  3. Να γίνει άμεσα γενική συνέλευση του κλάδου και οι αποφάσεις της να είναι δεσμευτικές για το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ.
  4. Να μην αποκοπούμε με τίποτα και για κανένα λόγο από τους υπόλοιπους εργαζόμενους για το ασφαλιστικό, μέχρι να ναυαγήσουν πλήρως τα σχέδια της κυβέρνησης, για όλους ανεξαιρέτως.
  5. Την Τρίτη 27 του μήνα ,το πρωί, να γίνει οπωσδήποτε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς τη Βουλή,το υπουργείο και το μέγαρο Μαξίμου.
  6. Να συναντηθεί το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ με τους εκδότες και τους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών και ραδιοφωνικώνσταθμών και να συζητήσουν μαζί τους το σοβαρό αυτό πρόβλημα.
    Να καλέσει το Δ.Σ. τους διευθυντές όλων των ΜΜΕ, για να προχωρήσει η πρόταση να κυκλοφορήσουν κάποιες μέρες, με μαύρα πρωτοσέλιδα οι εφημερίδες.
  7. Να μπαίνει καθημερινά ανάποδα η φωτογραφία του κ. Μαγγίνα στο ρεπορτάζ για το ασφαλιστικό ή αντί για φωτογραφία του να υπάρχει μόνο μαύρο φόντο.
  8. Οι τίτλοι για το ρεπορτάζ καθημερινά να μπαίνουν στο κάτω μέρος της σελίδας ή καλύτερα συνδυασμός των παραπάνω, σε ένδειξη διαμαρτυρίας(πρόταση των συντακτών ύλης του εθνους).
  9. Επίσης να αναφέρονται καθημερινά όλοι οι συντάκτες μόνο στα αρνητικά της κυβέρνησης της Ν.Δ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
  10. Να κάνουν οι σκιτσογράφοι όλοι σχετικά σκίτσα και αυτά να γίνουν αφίσες και να τοιχοκολληθούν παντού.
  11. Τα ρεπορτάζ να είναι για το ασφαλιστικό γενικά, αντικυβερνητικά και στις δεξιές εφημερίδες και σε όλα τα κανάλια,ραδιόφωνα κ.λ.π Για το θεμα αυτό να δώσουν την δική τους μάχη, με απόφαση του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ και τα κρατικά κανάλια-ραδιόφωνα,ΑΠΕ.
  12. Να κηρυχθούν ως «ακατανόμαστοι» και να μην δημοσιεύονται τα ονόματά τους στον Τύπο οι παρακάτω: ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΓΓΙΝΑΣ,ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ και όποιοι άλλοι χρειαστεί.
  13. Κανένας συνάδελφος να μην συμμετέχει σε ταξίδια Πρωθυπουργού,υπουργών για όλο το διάστημα των κινητοποιήσεων μας.
  14. Επίσης σε εγκαίνια έργων κλπ ψάχνουμε και προβάλλουμε μόνο τα αρνητικά.
  15. Να μπεί ΤΕΡΑΣΤΙΟ πανό, τώρα και για όσο διάστημα χρειαστεί, έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ(να καλύψει όλο το κτίριο), για να ενημερώνονται οι διερχόμενοι πολίτες.
  16. Να διοργανώσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συναυλία στο Σύνταγμα.
  17. Να γίνουν επιτροπές αγώνα σε όλα τα ΜΜΕ.
  18. Να συνεργαστεί το Δ.Σ με συνδικάτα τύπου Ιταλίας, για να ενημερωθεί για το πώς αντιμετώπισαν το πρόβλημα οι συνάδελφοι μας .Να εκμεταλλευτούμε την εμπειρία τους.
  19. Τέλος, να υπογράφουμε όλοι στα ρεπορτάζ, δίπλα στο όνομα ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, από τώρα και για όλο το διάστημα των κινητοποιήσεων μας.

Συνάδελφοι,

όλοι οι συντάκτες του ΕΘΝΟΥΣ-ΕΘΝΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ τίθενται, σε 24ωρη βάση στην διάθεση του Mικτού Συμβουλίου για ομάδες περιφρούρησης και για όποια αλλη αγωνιστική ενέργεια η εργασία απαιτηθεί

Είμαστε μαζί σας, μαζί με όλους τους εργαζόμενους στον τύπο και μαζί με όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της χώρας οργανωμένα,δυναμικά μαχητικά και αποφασιστικά.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς


Οι συντάκτες ΕΘΝΟΥΣ-ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

2 σχόλια:

  • Και οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι έχουν μια εξαιρετική εμπειρία. Είναι αυτοί που δεν έγραφαν τίποτα για την κυβέρνησή τους επί μια εβδομάδα, σαν να ήταν ανύπαρκτη, μέχρι που τα πήρε όλα πίσω. Να ρωτηθούν και αυτοί.

    Από Blogger advocatus diaboli, Τη 21 Νοεμβρίου 2007 στις 4:24 μ.μ.  

  • Εξαιρετικές οι προτάσεις σας.
    Συνεχίστε δυναμικά.

    Και εγώ που δεν ανήκω στους δημοσιογράφους, στηρίζω με χίλια τα δικαιώματά σας.

    Μην τους αφήσετε να χρησιμοποιήσουν το υστέρημα σας για να καλύψουν τις τρύπες τους.

    Από Anonymous Ανώνυμος, Τη 21 Νοεμβρίου 2007 στις 7:13 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]



<< Αρχική σελίδα