Συντάκτες από το Έθνος

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

Ένταση στον 5ο όροφο της ΕΣΗΕΑ

Τρεις 24ωρες απεργίες συζητούνται σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, η οποία γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, παρά το αίτημα των μελών του Μικτού Συμβουλίου να γίνει ανοιχτή συνεδρίαση.
Οι προτάσεις για 24ωρες απεργίες που συζητούνται, αφορούν μια 24ωρη την ερχόμενη εβδομάδα, μια πριν την απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ και μια παράλληλα με την απεργία της ΓΣΕΕ.
Δέκα λεπτά πριν αρχίσει η σημερινή συνεδρίαση των μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, είκοσι μέλη του μικτού συμβουλίου (δηλαδή οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων), έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας, ζητώντας να γίνει ανοιχτή συνεδρίαση του ΔΣ, ενώπιον των μελών του μικτού συμβουλίου. Παράλληλα ζήτησαν να γίνει αύριο Τετάρτη έκτακτη συνεδρίαση του μικτού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ.
Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Π. Σόμπολος ρώτησε τα παρόντα μέλη του Μικτού Συμβουλίου, ποιος τους προσκάλεσε σήμερα, για να λάβει την απάντηση ότι οι δημοσιογράφοι όλων των Μέσων τους οποίους εκπροσωπούν, τους έστειλαν να είναι παρόντες στη συνεδρίαση του ΔΣ, αφού το αντικείμενο συζήτησης είναι το ασφαλιστικό. Πάντως αυξάνονται διαρκώς τα μέλη του Μικτού που καταφθάνουν στον 5ο όροφο της ΕΣΗΕΑ και περιμένου να τελειώσει η συνεδρίαση. Έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης, αναμένουν τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι προκειμένου να μάθουν το αποτέλεσμα της σύσκεψης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]



<< Αρχική σελίδα